Uteløsninger til bedrifter

Driver du restaurant, hotell eller virksomhet som tilbyr uteservering? Ditt Uterom AS har i flere år skreddersydd uteløsninger for mange ulike bedrifter. Vi skreddersyr pergola, innglassing og utestuer til ditt prosjekt. Restaurantbransjen blir påvirket av regnvær. Mindre gjester = mindre omsetning.

En utestue kan øke bedriftens omsetning. Restaurant-, Horeca-bransjen og bedrifter med uteservering kan bli godt påvirket av regnvær. Ofte fører det til mindre gjester, og dermed lavere omsetning. Ditt Uterom AS skreddersyr pergolaløsninger og utestuer, som får gjestene til å trives – selv i dårlig vær.

Skreddersy en uteløsning til mitt prosjekt

Til bedrifter, restauranter og uteserveringer.

NAVN

EPOST

Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

PROSJEKT TYPE
PROSJEKT BUDSJETT

MELDING

Motorisert pergola som gjestene liker

La oss gjøre uteserveringen enda mer koselig for dine gjester! Med utestue eller pergola, vil du skape en lun og behagelig atmosfære – selv når det regner. Da blir gjestene lengre. Kan du se hvordan en god utestue kan gi din bedrift bedre fortjeneste? Ta kontakt for å se flere av våre bedriftskunder.

Pergola med foldeduk

En pergola med foldeduk gir et mykere uttrykk. Taket består av en pvc-duk som lett kan kjøres inn og ut med en fjernkontroll – og gir skygge og sol etter behov. Skyvedør og sidevegger i glass skaper en lun og god uteplass som kan brukes hele året.

Pergola med lamelltak

Store glassflater og skyvedør i glass gjør pergolaen romslig og fin. Taket er motorisert og har aluminiumslameller som kan dreies med fjernkontroll. Man kan dermed justere lamellene fra å slippe inn mye sol, til å være et helt lukket tak. Når taket er lukket er det helt vanntett. Vannet treffer oversiden og føres inn i dreneringssystemet. Lamellene tåler svært tung last og fungerer derfor fint om vinteren.

Få et uforpliktende tilbud

NAVN

EPOST

Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

PROSJEKT TYPE
PROSJEKT BUDSJETT

MELDING

DITT UTEROM AS
Loe bruk 13, 3300 Hokksund
Tlf.: 32 70 08 85
Epost: post@dittuterom.no
Åpningstider: Man-fre 08:00-16:00
Showroom: Besøk må avtales på forhånd.