fbpx

En pergola for norske forhold!

Hos oss finner du et bredt utvalg pergola av høy kvalitet, som tåler det norske eller været. Våre pergola skaper en atmosfære av luksus og avslapping, og gir deg et perfekt sted å slappe av og nyte utelivet gjennom de ulike årstidene. 

Eller denne oppbyggningen?

En pergola for norske forhold!

Ditt Uterom tilbyr et bredt utvalg pergola av høy kvalitet, som tåler det norske eller været. Våre pergola skaper en atmosfære av luksus og avslapping, og gir deg et perfekt sted å slappe av og nyte utelivet gjennom de ulike årstidene. 

Pergolaene vi har utvalgt oss og som vi tilbyr våre kunder er laget av høykvalitets materialer, slik at de vil vare lenge. Rett og slett en investering du vil få veldig mye glede av i lang tid fremover. De er også enkle å vedlikeholde, slik at du kan nyte din uteplass uten å måtte bekymre deg for mye ekstra arbeid.

 

Hos oss kan du velge mellom ulike pergolaer med lameller for fleksibilitet og justeringsmuligheter, eller pergola med foldetak for et mykere uttrykk.

pergola prestige

Pergola med lamelltak

Våre Pergola med lameller har et motorisert bevegelig tak som gjør at du kan ta kontroll på klimaet i ditt uterom. Vi har tre ulike typer lamelltak. Pergola med lameller som er skyvbare (eller skrive pergola med uttrekkbart tak?) så du kan åpne omtrent 80 % av taket, pergola med lameller som er vridbare der du kan rotere lamellene i opptil 120 grader for å slippe inn sol og luft eller pergola med faste lameller

Du trenger ikke bekymre deg for den norske vinteren. Med sin robuste konstruksjon vil våre  pergola med lameller være blandt de mest solide på markedet. Våre produkter er utprøvd gennom flere tiår og tåler det norske været.

Pergola med foldeduk

Ønsker du en pergola med lettere konstruksjon for å beskytte uteplassen din mot sol, vind og regn, så kan du velge en av våre dukergolaer. Pergolaene har en solid alumiumskonstruksjon og en sterk pvc-duk som lett kan kjøres inn og ut med en fjernkontroll for å gi deg skygge eller sol etter ditt behov. Ved å integrere glassvegger eller screens skaper man en lun og god uteplass som kan brukes gjennom en lang sesong.

Skyroof Plus Ditt Uterom

Pergolamarkise

 
 

Med en pergolamarkise får du en enkel skjerming mot været i sommersesongen. En pergolamarkise består av en slank aluminiumskonstruksjon i kombinasjon med en markiseduk. Produktet er veggmontert og tar lite plass. Våre pergolamarkiser gir deg muligheten til å nyte uteområdene dine uten å måtte bekymre deg for skadelige UV-stråler eller regn.

 

Vi hjelper deg

Usikker på hvilket produkt som er rett for deg og din uteplass? Våre uteromseksperter har lang erfaring, og hjelper deg gjerne. Ta kontakt så finner vi tid til en telfonsamtale eller en uforpliktende befaring.

ring oss for et uforpliktende tilbud