Få tilbud

Gratis befaring

Beskriv ditt prosjekt
og få en gratis befaring!

(Vi tilbyr også online befaring)

Ønsker du å oppgradere uteplassen din,
men er usikker på hvilken løsning du skal gå for?

Våre uteromseksperter har lang og bred erfaring, og vil sammen med deg finne frem til en løsning blir skreddersydd for deg, din uteplass og dine behov.

Våren 2021 bestemte vi oss for å utvide sommersesongen med å bygge utestue som et ekstra rom til huset. Vi innhentet tilbud fra flere aktører i markedet, og valget ble til slutt enkelt: Vi bestilte en kubisk utestue fra Ditt Uterom bestående av tak og vegger i glass og pulverlakkert aluminium, et flott design etter vårt syn.

Vi nyter resultatet, med fantastisk solnedgang og stjernehimmel når mørket faller på. Og blikket mot naturen rundt oss.

Vi har vært spesielt godt fornøyd med utførelse og oppfølging av oppdraget fra Ditt Uterom. Det er sjelden man opplever en så profesjonell og behagelig leverandørAase og Bjørn, Holmestrand

Smidig, seriøst, raskt og trygt! Jeg har absolutt ingenting å utsette på prosessen, ansatte eller selve produktet! Befaring, oppmåling, mail-korrespondanse og montering har vært oppriktig hyggelig! Ikke minst har vi fått en fantastisk utestue av topp kvalitet! Det ble kostbart, men man får det man betaler for! Helt klart verdt det – en investering for hyggelige stunder i lang tid fremover! Tusen takk!

Miriam Angelika Leine-Simon

Her nytes kaffen mens regnet trommer på taket. Stort pluss for personlig oppfølging under hele prosessen. Glassverandaen har blitt hele familiens favorittrom.

Ole J. og Hege, Skirød Gård

Prosessen, monteringen og resultatet var meget bra. Resultatet ble faktisk bedre enn forventet! Dette representerer en løsning som vi kan ha glede av i mange år fremover, da konstruksjon er solid og smart.

John M, Oslo

Vårt showroom

Loe bruk, 3300 Hokksund

ring oss

+ 47 32 70 08 85

Send oss en e-post