7 grunner til at en pergola vil gi deg økt lønnsomhet

Pergolaen revolusjonerer måten restauranter driver sin virksomhet på og øker lønnsomheten på en effektfull måte! Her skal vi fortelle dere 7 gode grunner:

1. Mer besøkende hele året!
Med en pergola fra Ditt Uterom kan du forvente betydelig flere besøkende gjennom hele året. Skap en stemningsfull utendørsopplevelse som gjestene vil nyte og ønske å gjenta.

2. Økt kapasitet på de mest lønnsomme dagene!
Fredag til søndag er gullstandarden for restaurantvirksomhet. Med en pergola tiltrekker du flere gjester i helgene, og det gjør underverker for din lønnsomhet.

3. Maksimal kapasitet i julebordsesongen og festdager
Gi dine gjester en utsøkt opplevelse i julebordsesongen og på festdager. Med større kapasitet kan du imøtekomme flere reservasjoner og øke inntektene betydelig.

4. Maksimal utnyttelse av kjøkkenkapasiteten
Din kjøkkenkapasitet er allerede tilrettelagt for suksess. Med en pergola kan du imøtekomme flere gjester samtidig og maksimere inntektene.

5. Synlig liv, synlig suksess
Pergolaen lyser opp og tiltrekker seg kundenes oppmerksomhet på en positiv måte. Synlig liv i en restaurant er en magnet for flere kunder.

6. Utendørsalternativer året rundt
Mange gjester ønsker å sitte ute, spesielt i vår, sommer og høstsesesongen. Med en pergola kan du tilby komfortable utendørsalternativer uansett årstid.

7. Økt lønnsomhet – enkel logikk
Flere bordsettinger gjennom en pergolaløsning betyr optimal kapasitetsutnyttelse og umiddelbar lønnsomhetsvekst.

 

Uteservering i pergola fra Ditt Uterom
Uteservering i pergola fra Ditt Uterom
uteservering med markise

Bli kontaktet av vår rådgiver på Horeca

Realiser potensialet ditt

Gjør som mange vellykkede restauranter allerede har gjort – invester i en pergola fra Ditt Uterom for å utvide din uteservering. Oppdag mulighetene for din restaurant og la oss hjelpe deg med å realisere ditt fulle potensialet. Hva venter du på?

Søkeprosessen kan være enkel

Vi er her for å hjelpe deg med kommunale søknader og skreddersydde arkitektoniske løsninger som vil gi deg visjoner på hvordan dette kan bli. Snakk med oss i dag, så kan vi sammen komme frem til en løsning som øker lønnsomheten betydelig!

innglasset uteservering
uteservering med foldeduk
uteservering med foldeduk
Uteservering i pergola fra Ditt Uterom

Be om et uforpliktende tilbud

Har du et godt kjøkken og et uteareal med potensiale er veien til økt lønnsomhet kort!