Isolert vinterhage

Sitt ute året rundt med
100 % inne-komfort.

Med en fullisolert vinterhage kan du utvide ditt boareal, samtidig som du får nærmere kontakt med naturen. Du beholder den gode innetemperaturen da alle profiler og glass er isolerende. I din vinterhage kan du møblere som et normalt bruksrom, og glede deg over ekstra plass. Vi skreddersyr vinterhagen så den passer perfekt inn mot husets fasade dersom du ønsker den som en forlengelse av huset ditt.

Vi har mange ulike referanseprosjekter, og har laget unike oppholdsrom som fort har blitt husets midtpunkt. Hva med å ha kjøkkenet i forbindelse med en vinterhage? Kokkeler over grytene samtidig som du har full oversikt over barna som leker i hagen. Be inn til middag, tenn lys og nyt stemningen som kommer smygende etter hvert som stjernehimmelen åpenbarer seg gjennom glasstaket over dere.

Vi spesiallager alle våre vinterhager, og vårt dyktige team vil i samråd med deg finne den konstruksjon og størrelse som passer ditt hus og dine behov best. 

Den solide konstruksjonen består av pulverlakkerte isolerende aluminiumsprofiler. Behaglige led-lys kan integreres

Designet er pent og tidløst, og passer både tradisjonelle og moderne hus.

Ta kontakt med oss idag for en uforpliktet samtale og tilbud på vinterhage.

vinterhage
Vinterhage

Få tilbud på fullisolert vinterhage

Usikker på om du skal velge en isolert eller uisolert løsning? Kostnadsmessig ligger vinterhager en god del høyere i pris enn uisolerte utestuer. Tenk over om du trenger utvidelse av bruksareal eller om du egentlig kun trenger et uterom med lang sesong.

Sjekk ut våre uisolerte løsninger dersom ditt budjsett ikke samsvarer med en fullisolert løsning, eller ring oss gjerne for rådgivning!

 

Hvorfor vinterhage?

• Utvidet boareal

• Direkte tilgang til uteområdet

• Naturlig lys

• Utvider sesongen

• Øker boligverdien

fullisolert vinterhage
vinterhage isolert
isolert hagestue

Usikker på hva slags løsning du egentlig trenger?

Mange søker på ordet «vinterhage» når de er ute etter et helårs uterom eller en hagestue de kan bruke over en utvidet sesong.
Kanskje er en uisolert utestue nok for ditt behov?

Vi har skrevet en artikkel som forklarer litt forskjellen på de ulike produktene vi kan tilby.

isolert hagestue
vinterhage isolert
fullisolert vinterhage
utestue

Meld deg på vårt nyhetsbrev!