Uisolert utestue

Med en uisolert utestue får du et uterom bestående av tak og vegger i uisolert glass. Dette gir en lun og god beskyttelse for nedbør og vind, og rommet varmes raskt opp når solen skinner. Samtidig som rommet blir en ekstra stue, gir det også en sterkere følelse av å være utendørs, da man kjenner været og temperaturforandringene i luften tydeligere enn ved en isolert vinterhage.

Ved hjelp av varmelamper kan utestuen brukes store deler av året, til avslappende utekos og litt ekstra nærhet til naturen og sollyset. Velger man glassdører av typen skyveglass eller foldeglass kan hagestuen lett åpnes opp på de ulike sidene, og man kan også installere en markise under eller over taket for å få en god skyggeplass når solen varmer for mye.

Vi spesialtilpasser våre utestuer til hver enkelt kunde, og leverer kun høykvalitets produkter fra produsenter vi har nøye utvalgt oss og som vi har gode erfaringer med. Våre vinterhager er både svært solide og pene å se på.

 • Konstruksjonen består av pulverlakkert aluminium
 • Svært mange fargemuligheter
 • Utestuene kan fås i mange ulike utforminger
 • Takvinkel på utestuen kan være mellom 4º og 25º
 • Løsningen er ekstremt solid
 • Stålforsterkning i konstruksjon kan forlenge maksimal avstand mellom stolpene
 • Skjult vanndrenering og avløp i konstruksjon
 • Dimbar LED-belysning kan integreres i taket
 • Solskjerming under eller over tak kan tilføyes
 • Taket kan kombineres med ulike former for vegger, som skyvedører, foldedører og faste glassvegger.
 • Moderne og tidløst design

Ring oss og få et uforpliktende tilbud:

32 70 08 85

Isolert vinterhage - uterom forside

Isolert vinterhage

Med en fullisolert vinterhage fra Heroal, blir glassrommet en sann forlengelse av huset ditt. Her er alle profiler og glass isolerende.

Pergola med lamelltak uterom

Pergola/lamelltak

En lamell-pergola har en rettlinjet utforming – taket består av aluminiumslameller som kan dreies.

Pergola med foldeduk - uterom forside

Pergola/foldeduk

En pergola med foldeduk gir et mykere uttrykk. Taket består av en pvc-duk som lett kan kjøres inn og ut med en fjernkontroll – og gir skygge og sol etter behov.

Innglassing av balkong

Innglassing

Vi utfører ulike typer innglassing til utestuen og verandaen. Ønsker du å glasse inn en værutsatt veranda eller montere en glassdør inn til utestuen?

Kundereferanse

Er SÅ fornøyd med Ditt Uterom sin service og produktene.

Helt fra vi forhørte oss om uterom, til ferdig oppsatt uterom har vi vært fornøyd. De har overholdt alle avtaler. Kommet til avtalt tid. Har vi lurt på noe, har vi fått veldig rask oppfølging.

Inntrykket vi sitter igjen med, er at firmaet er kvalitet tvers igjennom. Alle vi har vært i kontakt med fra ledelse til de som satte opp bygget har vært svært hyggelige, dyktige og ikke minst presise. Det har også vært morsomt å se hvor stolte de er av produktene sine. Kommet innom, sendt mail for å forsikre seg om at vi er fornøyd. De vet hva de leverer ?

Da vi først vurderte ett slikt uterom var vi litt i tvil om vi skulle bruke så mye penger, men nå når vi har hatt dette en stund, vil jeg si det har hvert verd hver krone. I fjor sommer/høst satt vi der ute hver dag. Vi har så mye mer glede av sommer og høst nå, vi lever jo i Norge og sommeren er ikke alltid topp.

– Dag Grøstad og Gry Kristin Havnen

Få uforpliktende tilbud!

  NAVN

  EPOST

  Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

  PROSJEKT TYPE
  PROSJEKT BUDSJETT

  MELDING

  DITT UTEROM AS
  Loe bruk 13, 3300 Hokksund
  Tlf.: 32 70 08 85
  Epost: post@dittuterom.no
  Åpningstider: Man-fre 08:00-16:00
  Showroom: Besøk må avtales på forhånd.