Motorisert pergola – Takterrasse

Nyt sene sommerkvelder ute, lunt og trivelig. Moderne design som gir luksusfølelse.

Det motoriserte lamelltaket består av roterbare aluminiumspaneler. Vår leverandør har et revolusjonerende design som gjør at lamellene kan sømløst rotere i opptil 120 grader.

Silver Plus har et uttrekkbart taksystem med aluminiumsstruktur. Med sitt moderne og tidløs design, vil Silver Plus øke verdien på ditt uteområde. Pergolaen tåler alle værforhold og er designet for alle fire årstider.

Den spesiallagde rotasjonsteknologien har flere egenskaper og gir fordeler som integritet, stabilitet og tetning ved hjelp av “end-point-centered” driftsstruktur og høytrykkssystem.

Silver Compact har et kompakt uttrekkbart taksystem. Også av solid aluminiumsstruktur. Moderne og stilig – attraktivt for ditt uteområde. Tåler alle værforhold og årstider.

Vi tilbyr gratis befaring!

— FORNØYDHETSGARANTI —

NAVN

EPOST

Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

PROSJEKT TYPE
PROSJEKT BUDSJETT

MELDING

Pergola har lang historie som et vakkert avslapningsområde i hagen, hvor man kan søke ly for solens brennende hete. En tradisjonell pergola i treverk og gjerne skjult av klatrende planter, vil gi en behagelig og vakker skyggeplass på stekende soldager. Dette er også en stor nødvendighet i mange sydlige land. Men i Norge opplever vi vel så ofte å trenge beskyttelse for regn og vind, som for solen. Det røffe klimaet vårt krever også at pergolaen må være solid og stødig og aller helst vil vi ha den vedlikeholdsfritt!

Våre pergolaer lages av verdens ledende pergolaprodusent, og er svært solid konstruert for å tåle det været vi har i Norge. Alle profiler er i vedlikeholdsfritt aluminium, taket er fleksibelt for veksling mellom skygge og sol og det er vanndrenering skjult i søylene som leder vannet bort på en svært god måte. I tillegg kan man sette på glassvegger, glassdører og vertikale screens på alle sider, for å få heldekkende skjerming for vind og regn.

Pergola med lamelltak

Les mer her

Pergola med foldeduk

Les mer her

Få tilbud på pergola!

NAVN

EPOST

Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

PROSJEKT TYPE
PROSJEKT BUDSJETT

MELDING

DITT UTEROM AS
Loe bruk 13, 3300 Hokksund
Tlf.: 32 70 08 85
Epost: post@dittuterom.no
Åpningstider: Man-fre 08:00-16:00
Showroom: Besøk må avtales på forhånd.