Pergola med foldeduk

Silver Plus har et uttrekkbart taksystem med aluminiumsstruktur. Med sitt moderne og tidløs design, vil Silver Plus øke verdien på ditt uteområde. Pergolaen tåler alle værforhold og er designet for alle fire årstider. Du kan gjøre om pergolaen til en vinterhage ved å lukke sidene med ulike covere.

Silver Compact har et kompakt uttrekkbart taksystem. Også av solid aluminiumsstruktur. Moderne og stilig – attraktivt for ditt uteområde. Tåler alle værforhold og årstider. Nyt kveldene ute når som helst – lunt og godt.

Vi tilbyr gratis befaring!

— FORNØYDHETSGARANTI —

  NAVN

  EPOST

  Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

  PROSJEKT TYPE
  PROSJEKT BUDSJETT

  MELDING

  En pergola med foldeduk gir et mykere uttrykk. Taket består av en pvc-duk som lett kan kjøres inn og ut med en fjernkontroll – og gir skygge og sol etter behov. Når taket er kjørt igjen, vil alt vannet som treffer dukens overside, ledes inn i et dreneringssystem på søylenes innside. Siden dette er skjult i systemet, ser det mer eksklusivt ut enn om dreneringen skulle vært lagt på utsiden. Sidevegger i glass vil skape en lun og god uteplass som kan brukes store deler av året.

  Litt teknisk info om pergola med foldeduk:

  • Konstruksjon i vedlikeholdsfritt aluminium
  • Profilene pulverlakkeres i valgfri RAL-farge
  • Konstruksjonen tåler svært høy vindstyrke
  • Takduk i 3-lags PVC, flammehemmende og UV-beskyttende
  • LED-belysning kan integreres direkte i takduken
  • Både tak og lys styres med fjernkontroll
  • Skjult vanndrenering i søylene
  • Ved å forsterke profilene, kan avstand mellom søylene være opptil åtte meter
  • Ulike typer glassvegger og vertikale screens kan festes på alle sider.

  Spotlight eller lineært LED

  Enten du vil ha sterk, praktisk belysning eller en stemningsfull dimmet atmosfære, så kan du velge mellom Spotlights (3-Lens) med LED-teknologi, eller de lineære lysene. Du kan dimme lysene direkte fra fjernkontrollen eller smarttelefonen din. Vi bruker Somfy-kontroller fra Frankrike, en internasjonalt anerkjent løsning som styrer alle våre løsninger – takluker og belysning.

  Sitt ute når som helst på året

  For å beskytte miljøet eller bygge uteområder som kan brukes under alle fire årstider, så kan du velge å dekke din pergola med følgende sidecovere: Glassløsning, Louvers, Markiser, Vertikal glidelås, Vertikal blind.

  Vanndrenering & lufttetting

  Det skjulte dreneringssystemet er integrert på en genial måte i selve stolpene og rørene. I tillegg har løsningen et dobbelt anti-luftsystem som hindrer gjennomtrekk mellom takdeksel, skinner og render. Det skaper et lunt og godt uteområde.

  Få tilbud på pergola!

   NAVN

   EPOST

   Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

   PROSJEKT TYPE
   PROSJEKT BUDSJETT

   MELDING

   DITT UTEROM AS
   Loe bruk 13, 3300 Hokksund
   Tlf.: 32 70 08 85
   Epost: post@dittuterom.no
   Åpningstider: Man-fre 08:00-16:00
   Showroom: Besøk må avtales på forhånd.