Pergola
– Rent og ryddig

Dette er vår bestselgende pergola. Drømmer du om en uteplass du kan ha glede av uansett vær, så ta en nærmere titt på denne.

Taket på Skyroof Prestige er både uttrekkbart og motorisert, så ved et enkelt tastetrykk kan du åpne 79 % av taket. Et elliptisk takpanel forhindrer blader og løv i å falle ned under rotasjonen.

Velger du innglassing vil du ha en uteplass du har glede av gjennom hele året. Invester i en god varmelampe, og du vil bli overrasket over hvor deilig temperatur du vil oppnå, selv på kalde og mørke høstkvelder. Dette blir rommet som gir deg hvilepuls.

Pergola Skyroof Prestige med lamelltak har en moderne utforming. Taket er helt vanntett i lukket posisjon. Ved sine integrerte takrenner og nedløpssystemer, ledes vannet bort fra takets overflate.

Pergola skyroof

Solhungrig eller mettet?

Nå har vi stor HØSTKAMPANJE
på alle pergolaer.

Du får opptil 35 % rabatt i tillegg får de 30 første kundene GRATIS LED-belysning inkludert.

Tidløst design

Dette lamelltaket, med sitt minimalistiske design, passer godt til både tradisjonelle og moderne hus. Pergolaen er også svært lekker som et frittstående element i hagen. Mange velger vår pergola med lamelltak på grunn av det estetiske uttrykket.

vinterhage
Pergola med åpent tak
Pergola-med-lameller
Pergola med motorisert tak

Få tilbud på Pergola Skyroof Prestige

Meld deg på vårt nyhetsbrev!