Skyroof Prestige – Pergola med elektrisk tak

Skyroof Prestige er en pergola med elektrisk tak, og er vår bestselgende pergola. Drømmer du om en uteplass du kan ha glede av uansett vær, anbefaler vi deg å ta en nærmere titt på denne.

Taket på Skyroof Prestige er uttrekkbart og elektrisk, så ved et enkelt tastetrykk kan du åpne 79 % av taket. Et elliptisk takpanel forhindrer blader og løv i å falle ned under rotasjonen.

Velger du innglassing vil du ha en uteplass du har glede av gjennom hele året. Invester i en god varmelampe, og du vil bli overrasket over hvor deilig temperatur du vil oppnå, selv på kalde og mørke høstkvelder. Dette blir rommet som gir deg hvilepuls.

Pergola med elektrisk tak har en moderne utforming. Taket er helt vanntett i lukket posisjon. Ved sine integrerte takrenner og nedløpssystemer, ledes vannet bort fra takets overflate.

 

Pergola skyroof

Skyroof Prestige får du 100 % kundetilpasset, slik at produktet vil passe perfekt inn på din uteplass.

Solhungrig eller mettet?

Tidløst design

Dette lamelltaket, med sitt minimalistiske design, passer godt til både tradisjonelle og moderne hus. Pergolaen er også svært lekker som et frittstående element i hagen. Mange velger vår pergola med elektrisk tak på grunn av det estetiske uttrykket.

vinterhage
Pergola med åpent tak
Pergola-med-lameller
Pergola med motorisert tak

Få tilbud på Pergola Skyroof Prestige

Dersom du har spørsmål ifm budsjett ring oss gjerne for mer informasjon. Våre løsninger får du med skreddersøm der du kan få nøyaktig det uterommet du drømmer om. 

Er du ute etter kvalitet og design får du de beste prisene hos oss!

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!