Pergola Skyroof Prestige
Forleng utesesongen!

Uttrekkbart tak

Det uttrekkbare taket til Skyroof+ gir et 79% åpent tak av det totale takområdet.

Rent og ryddig

Et elliptisk takpanel forhindrer akkumulerte materialer i å falle ned i rommet under rotasjon. Blader, løv og diverse samles opp i et kammer.

GRATIS BEFARING!

NAVN

EPOST

Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

PROSJEKT TYPE
PROSJEKT BUDSJETT

MELDING

Kundereferanse: Jonn Martinsen, Oslo

– Prosessen, monteringen og resultatet var og er meget bra. Resultatet ble faktisk bedre enn forventet! Dette representerer en løsning som vi vil ha glede av i mange år fremover, da konstruksjonen er solid og smart. Prismessig gunstig i forhold til konkurrentene.

– Hilsen Jonn Martinsen, Oslo

Pergola Skyroof Prestige med lamelltak har en moderne utforming. Taket består av aluminiumslameller som kan dreies og åpne 79% av taket. Man kan dermed justere lamellene fra å slippe inn mye sol, til å være et helt lukket tak. Taket er helt vanntett, forhindrer kondens og fukt – vannet som treffer taket ledes inn i et skjult dreneringssystem.

Pergola Skyroof+ er designet for alle fire årstider. Den kan fint brukes på vinteren. Dette lamelltaket, med sitt minimalistiske design, passer godt for hus med moderne arkitektur. Pergolaen er også svært lekker som et frittstående element i hagen. Mange velger derfor pergola med lamelltak på grunn av det estetiske utrykket.

Integrert takrenne og drenering

Vår Skyroof-pergola er bygd opp av et integrert dreneringssystem og takrenne. Lamellene har en struktur som leder vannet ned gjennom søylene. Barrierer hindrer fukt og vannskader.

Lysalternativer

Integrerte LED-lys kan dimmes for å skape den perfekte stemningen. Du kan velge mellom LED-lys som er plassert på lamellene eller LED-striper integrert i rennene rundt hele.

Uttrekkbart tak med multi-forsegling

De bevegelige taklamellene til Skyroof Prestige, er synkroniserte og har dobbelt lag med forsegling, noe som sikrer maksimal isolasjon.

Få tilbud på Skyroof Prestige i dag

NAVN

EPOST

Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

PROSJEKT TYPE
PROSJEKT BUDSJETT

MELDING

Se vår katalog her!

DITT UTEROM AS
Loe bruk 13, 3300 Hokksund
Tlf.: 32 70 08 85
Epost: post@dittuterom.no
Åpningstider: Man-fre 08:00-16:00
Showroom: Besøk må avtales på forhånd.