VINTERSALG!

Nå gir vi deg hele 30 % rabatt på alle våre skreddersydde fullisolerte vinterhager! 

OMGJØR UTEPLASSEN TIL ET HELÅRS OPPHOLDSROM

 

Be om kampanjetilbud på din vinterhage

Kom i gang med ditt prosjekt – vi hjelper deg!

I Norge føles sommersesongen som regel alt for kort, og det skiftende været hindrer oss i å utnytte uteplassen til det fulle. Er du en av de som har en uteplass i tilknytning til boligen din, og som lenge lurt på om du burde investere i en vinterhage? 

Nå har du en en unik mulighet! Ditt Uterom tilbyr deg en skreddersydd fullisolert vinterhage til 30 % rabatt!

Gratis befaring

Våre salgskonsulenter kommer gjerne på en gratis befaring for å hjelpe deg i gang med ditt prosjekt. Vi har lang erfaring med å hjelpe våre kunder til å se gode løsninger og vil veilede deg gjennom hele prosessen! 

25 års garanti

Vi er stolte av å kunne levere høykvalitets-vinterhager fra anerkjente europeiske leverandører. Løsningene er godt utprøvd i det norske markedet. Våre eksklusive vinterhager får du derfor med 25 års garanti!

Kampanjeperiode:
12. januar – 29. februar 2024

 

innglassing av utestue

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.  Ring oss på 3270 0885, eller fyll ut kontaktskjema lenger opp på siden. Du kan også lese mer om våre isolerte vinterhager her.

Ønsker du å oppgradere uteplassen din, men er usikker på hvilken løsning du skal gå for? Vi har skrevet et blogginnlegg som forklarer forskjellen på de ulike produktene vi kan tilby. Benytt anledningen til å bli bedre kjent med våre produkter og til å komme i gang med ditt prosjekt.

Hvorfor vinterhage?

• Utvidet boareal

• Direkte tilgang til uteområdet

• Naturlig lys

• Utvider sesongen

• Øker boligverdien

vinterhage isolert

Utvid ditt boareal med en fullisolert vinterhage!