Sommerferie hjemme i år også?

Med en forlenget pandemisituasjon kan det se ut til at vi må leve med usikkerhet i forhold til reiser og ferier i utlandet en stund til.  Uansett bruker vi mye tid hjemme, og kanskje er det tid for en oppgradering av uteplassen?

Mange har valgt å investere i hage og uteprodukter de siste årene. Har du også drømt om tak over hagemøbler, le for kald vind, mer varme på kjølige kvelder? Eller noe som kan gi deg etterlengtet skygge på de varmeste dagene? Forleng sesongen med smarte uteromsprodukter!

Vi er gode på å finne skreddersydde løsninger knyttet til din bolig eller hage og kan tilby et utvalg av kvalitetsprodukter fra ledende leverandører i det europeiske markedet.

Vi tenker ofte likt – «alle» bestiller når våren kommer

Når vårsola smelter bort snøen begynner vi å tenke på årets utesesong. Lysere og lengre dager drar oss nordmenn ut fra sofaen og setter fokus på terrasse og hage. Blir det nye utemøbler? Ny grill? Blir det basseng i år? Hva med tak over terrassen?

Gjør du som mange andre ,  bestiller varene i det øyeblikk du egentlig skulle hatt dem klar til bruk? Nordmenn flest tenker ganske likt! Det gjør at det ofte blir lang ventetid. Det er derfor smart å tenke på årets utesesong NÅ!

Hvor lang leveringstid kan man forvente?

De fleste av våre prosjekter ender med løsninger som er tilpasset etter kundens ønske og behov. Det vil si produkter laget på mål og lakkert i ønsket farge. Det vil derfor bli noe produksjonstid på fabrikk. I tillegg kommer transport. Med dagens uforutsigbare situasjon må du derfor forvente 7-9 uker før produkt er på vårt lager. Så vil eventuell monterings tid avgjøre når produktet er klar til bruk hjemme hos deg. Til sammen må du derfor forvente minst 8-12 uker etter bestilling. Dette vil variere ut ifra sesong og eventuell ferie avvikling.

Vi har nå noen ferdigproduserte produkter med bestemte størrelser som lagervare. Her har du mulighet til å montere produktet selv. I prinsippet kan du derfor få en ny pergola med deg hjem i dag om du ønsker! Dette er en helt unik mulighet, da det sjeldent selges produkter i denne kvalitetsklassen helt uten leveringstid. Sjekk gjerne ut vår store kampanje om du ønsker mer informasjon om disse produktene.

Bestill gratis befaring!