Lamell Pergola Skyroof Plus
Forleng din utesesong

Det motoriserte lamelltaket består av roterbare aluminiumspaneler. Vår leverandør har et revolusjonerende design som gjør at lamellene kan sømløst rotere i opptil 120 grader.

Den spesiallagde rotasjonsteknologien har flere egenskaper og gir fordeler som integritet, stabilitet og tetning ved hjelp av “end-point-centered” driftsstruktur og høytrykkssystem.

Vi tilbyr gratis befaring!

— FORNØYDHETSGARANTI —

NAVN

EPOST

Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

PROSJEKT TYPE
PROSJEKT BUDSJETT

MELDING

En lamell-pergola har en rettlinjet utforming hvor taket består av aluminiumslameller som kan dreies. Man kan dermed justere lamellene fra å slippe inn mye sol, til å være et helt lukket tak. Når taket er lukket er det helt vanntett, og vannet som treffer oversiden ledes inn i det skjulte dreneringssystemet. Lamellene tåler også svært tung last, og er derfor et tak som er egnet for den norske vinteren. Å tilføre vegger i glass vil skape en helårs utestue.

Mange kunder ønsker en pergola på en vegg med lav gesimshøyde. Da er gjerne et flatt tak det beste valget, siden en konstruksjon med skrått tak vil fungere best på en høyere vegg. En lamelltak med sin rette linjer vil også passe ekstra godt på mange hus med moderne arkitektur, og er også svært lekker som et frittstående element i hagen. Mange kunder velger derfor et lamelltak på grunn av det estetiske utrykket.

Integrert takrenne og drenering

Vår Skyroof-pergola er bygd opp av et integrert dreneringssystem og takrenne. Lamellene har en struktur som leder vannet ned gjennom søylene. Barrierer hindrer fukt og vannskader.

Lysalternativer

Integrerte LED-lys kan dimmes for å skape den perfekte stemningen. Du kan velge mellom LED-lys som er plassert på lamellene eller LED-striper integrert i rennene rundt hele.

Lukkfunksjon med høytrykk

Lyden på rotasjonen av flyvinger blir levende med Skyroof. Et lineært aktuatorsystem gir deg mulighet til å lukke/tette alle hulrom under ekstremt regnvær, slik at du kan sitte ute når som helst.

Få tilbud på Pergola Skyroof Plus!

NAVN

EPOST

Vi leverer i Akershus, Oslo, Østfold, Buskerud og Vestfold

PROSJEKT TYPE
PROSJEKT BUDSJETT

MELDING

Veggmontert eller frittstående pergola

Veggmontert eller frittstående pergola

DITT UTEROM AS
Loe bruk 13, 3300 Hokksund
Tlf.: 32 70 08 85
Epost: post@dittuterom.no
Åpningstider: Man-fre 08:00-16:00
Showroom: Besøk må avtales på forhånd.