fbpx

Skyroof Plus – Pergola med lamelltak

Vår pergola Skyroof Plus har et motorisert tak med vridbare aluminiumslameller som enkelt kan betjenes med en fjernkontroll.

En pergola med lamelltak gir deg et behagelig uterom å tilbringe tid i, og krever lite vedlikehold gjennom året.

Skyroof Plus består av en solid konstruksjon i aluminium kombinert med et bevegelig tak som gjør at du kan ta kontroll på klima og lysforholdene. Produktet har svært høy kvalitet og tåler norske forhold, så her kan du trygt sette ut hagemøbler uten å bekymre deg for hva slags vær det er meldt. Konstruksjonen er solid og kraftig og utprøvd i norsk klima gjennom mange år.

Ønsker du inspirasjon for ditt uterom ta gjerne en titt på vår side pergola og utestue inspirasjon.

led lys pergola

Multiklima løsning
Vår pergola har et revolusjonerende design hvor du sømløst kan rotere lamellene i opptil 120 grader. Den spesiallagde rotasjonsteknologien gjør at du kan justere lamellene fra å slippe inn mye sol og luft, til å være et helt lukket og vanntett tak. 

Integrert takrenne og drenering
Vår pergola med lamelltak har et integrert takrenne- og nedløpssystem der vannet ledes bort fra taket og ned gjennom søylene.

Lysalternativer
Integrerte LED-lys kan dimmes for å skape det perfekte lyset og den gode stemningen. Du kan velge mellom LED-lys som er plassert i lamellene, eller LED-striper integrert i konstruksjonen.

Tekniske spesifikasjoner
Stolper: 15×15 cm
Lamellbredde: 21,5 cm
Rammehøyde: 23,5 cm

Maksimale dimensjoner for en modul:
799 x 450 cm
(flere moduler kan settes sammen)

Taket styres med Somfy styringssytem

 

Eviglange sommerkvelder

Pergola Skyroof Plus
Pergola Skyroof Plus
utestue

Få tilbud på Pergola Skyroof Plus

Meld deg på vårt nyhetsbrev!