Drømmer du om et uterom du kan bruke hele året? Der du ikke trenger å pakke vekk utemøblene når høsten kommer, men la de stå fremme beskyttet for vær og vind? Vi har produktene du leter etter!

Få hvilepuls

Tenk deg en høstdag der solen skinner, men luften er sur og kald. Ta med deg kaffekoppen ut i utestuen din, og nyt øyeblikket. Utemøblene dine er ikke fulle av regnvann og visne blader, men det er tørt og koselig. Stemningen vil gi deg hvilepuls i en ellers travel hverdag.

Pergola i vintervær

 

Vi ser det er viktigere enn noen gang å legge til rette for komfortable dager hjemme – hele året! Hos Ditt Uterom får du pergola og utestuer i svært høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi garanterer deg at du ikke vil angre på en investering i et vedlikeholdsfritt uterom! 

Utestue ditt uterom

Her nytes kaffen mens regnet trommer på taket. Stort pluss for personlig oppfølging under hele prosessen. Glassverandaen har blitt hele familiens favorittrom.

Ole J. og Hege, Skirød Gård

Vi er her for å hjelpe

Våre salgskonsulenter er levende interessert i å hjelpe deg som kunde med å skape hverdagslykke i en ellers travel hverdag.

Med våre fantastiske skreddersydde løsninger har vi mulighet til å tilby deg produkter som oppfyller dine ønsker og krav for et varig, funksjonelt og stilig uterom.

Er du usikker på hvilken løsning som passer best inn hos deg? Vi hjelper deg gjerne! Nå kan du få en uteromsekspert hjem på en gratis og uforpliktedne befaring.  Eller du kan lese mer om våre bestselgere her:

          Lamellpergola Skyroof Prestige

          Pure Utestue

          Kubisk Utestue

Glasstak

Finansiering

Viste du forresten at vi kan tilby finansiering gjennom SVEA Finans?
Du kan enkelt søke om rentefri betalingsutsettelse eller delbetaling for ditt prosjekt.

«Ikke utsett drømmen – utsett betalingen!»

Vinterhage

Bestill gratis befaring!