Med innglassing kan du nyte uterommet hele året!

Drømmer du om å forlenge sommerkveldene på balkongen når høstvinden kjølner? Innglassing av balkonger og terrasser har blitt stadig mer populært blant huseiere, og det er ikke uten grunn. Med et innglasset uterom kan du nyte tilværelsen ute, hele året, samtidig som du får beskyttelse mot vær og vind. 

Men, hva er innglassing? Innglassing består av vegger av glass som blir montert på din eksisterende balkong, veranda, terrasse, pergola eller eksisterende uteplass. Dette gjør at du kan nyte å være ute, helt uavhengig av vær og vindretning.

Hvorfor innglassing?

Det er mange fordeler med innglassing av balkong og terrasse. Hvis du allerede har et tak over terrassen eller balkongen, kan innglassing være en god måte å oppnå de samme fordelene som en utestue eller pergola gir, helt uten større konstruksjoner eller plass. 

Innglasset utestue
 • Pollen og allergier
  Innglassing gir også en barriere mot ytre elementer slik som pollen og støv, noe som kan være en velsignelse for allergikere. Med innglassing kan du som allergiker nyte balkongen uansett om det er pollensesong eller ei. 

 • Utvide utesesongen
  En innglasset balkong eller terrasse utvider også utesesongen din. Selv på kjølige høstkvelder eller tidlige vårdager kan du sitte komfortabelt beskyttet bak glasset, og nyte utsikten og solens varme uten å bli forstyrret av bitende, kald vind. Innglassing av uteområdet vil gi deg flere måneder med ekstra glede av ditt uterom!

   

 • Sikkerhet
  For familier med små barn eller kjæledyr kan innglassing gi en ekstra trygghet. Barn kan leke på balkongen eller terrassen uten risiko for å falle ut, eller forville seg vekk fra trygge omgivelser. Med innglasset balkong kan du være trygg på at de er beskyttet mot fall og andre farer som kan oppstå når man er i høyden. Innglassing beskytter dessuten mot avføring fra ville fugler som gjerne vil søke ly og gjøre sitt fornødne på putetrekk og stolrygger.

   

 • Reduserer støy
  Har du en leilighet eller et hus i nærheten av en travel vei, eller et livlig nabolag? Kanskje støyen (og svevestøvet) hindrer deg i å nyte balkongen eller terrassen fullt ut? Da vil innglassing være nøkkelen til et rolig og mer avslappende uterom. Glasset fungerer som en barriere som demper lyden fra trafikk, mennesker og andre kilder til støy, slik at du kan nyte uterommet uten forstyrrelser. 

Uendelige muligheter med innglassing

Få en uteplass med helt uforstyrret utsikt, og visk vekk skillet mellom ute og inne. Forestill deg å åpne opp hele veggen med noen enkle grep, og plutselig er du i ett med naturen. Det gir deg åpen tilgang til det fri, og beskytter deg mot både vind og vær. Hos oss får du uendelige muligheter med innglassing. Vi tilbyr rammeløse skyvedører og fastglass, i tillegg til foldedører.

Rammeløse skyvedører er spesielt godt egnet for balkonger eller uteplasser. De kan skyves stille og enkelt opp til siden med noen få enkle grep. Våre skyvedører kan enkelt tilpasses, og du kan kombinere store glassflater med diverse åpningsvarianter og skyveretninger. Dersom du ønsker å ha maksimal åpning mot naturen, vil innglassing med foldedører være perfekt for deg. Våre foldedører har rammeløse glassoverflater, slik at du beholder både utsikten og dagslyset. Både foldedører og skyvedører kan kombineres med fastglass dersom det er ønskelig.

 

Pergola med åpent tak
vinterhage
innglassing av utestue
Pergola med motorisert tak

Et smart valg

Med innglassing blir uterommet ditt tryggere, roligere og mer privat. Samtidig kan du utvide utesesongen betraktelig og du kan nyte utsikten året rundt. Det er mange forskjellige løsninger å velge mellom, så hvorfor ikke gjøre balkongen din enda mer funksjonell og komfortabel med innglassing? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale og befaring. Våre eksperter kan hjelpe deg å finne akkurat den løsningen som passer best for dine behov, slik at du får den uteplassen du drømmer om.

Bestill gratis befaring!