Vi ser en økende trend blant nordmenn når det kommer til å investere i uterom. Mange som begynner å sonere markedet etter produkter er veldig opptatt av at de skal tåle norske forhold. Det er det slett ikke alle produkter i markedet som gjør.

I Norge må vi i vintersesongen belage oss på en del snø. Det er derfor veldig viktig at du sjekker snølast på produktene før du investerer i et uterom.

Våre utestuer er nøye utvalgt og tilpasset norske forhold. Vi leverer kun kvalitetsprodukter og vil i samråd med deg dimensjonere våre løsninger til å tåle den snølast som det stilles krav til i ditt område. Dette gjør vi ved å legge inn ekstra forsterkninger eller søyler, dersom målene du ønsker gjør at snølasten reduseres.

Utestue med takprofiler

Velger du en utestue fra oss trenger du ikke bekymre deg når sneen daler ned. En  annen fordel med å velge en slik løsning er at du ikke trenger å pakke vekk utemøblene, men kan ha de stående fremme gjennom hele året. Du kan derfor ha stor glede av uterommet ditt også gjennom vinterhalvåret.

Investerer du i varmelamper vil du bli overrasket over hvor fort du får en deilig temperatur i uterommet ditt, selv på kalde dager.

Viste du at våre pergolaløsninger også tåler mye snø?
Ta gjerne kontakt med en av våre salgsrådgivere for å få mer informasjon rundt dette.

En pergola med foldeduk må kjøres inn før vintersesongen, men du vil likevel ha en lang og god sesong før den tid.