Nå er sommeren her, og vi nyter lange, lyse kvelder. Vi blir stadig eksponert for innlegg som får tankene til å fly mot ferier og varmere vær.

Det siste året har vist oss at vi ikke kan ta alt for gitt, kanskje endres våre ferievaner der mange før har reist til varmere strøk både en og to ganger i løpet av året. Nå ser vi at det er viktigere enn noen gang å legge til rette for komfortable og gode dager hjemme. Det nye nå er å ta med ferien hjem!

utestue hvit konstruksjon

Her ser dere kunde som har valgt utestue rett ut fra kjøkkenet. Her kan de sitte ute, varmt og lunt og tørt – hele sesongen!

Er det en tid du bør investere i et uterom, så er det i år! Med løsninger fra oss kan vi skape uterom som du vil ha stor glede av hver dag, gjennom en lang sesong.

I Norge er vi ikke bortskjemte med lang sommer. Ofte kan man føle at man så vidt har rukket å få ut alle hagemøblene før man må rydde de inn for vinteren igjen. Hva om du aldri trenger å pakke de sammen? Grillen kan brukes hele året, og du kan sitte varmt og tørt ute, selv om sommeren skulle bli regnfull og kald? Drømmen er ikke uoppnåelig. Vi har produktene du trenger – og veileder deg gjerne til å finne den løsningen som er perfekt for deg!

Visste du at vi skreddersyr alle våre løsninger? Vi er lidenskapelig opptatt av at våre uterom skal gi gode opplevelser i all slags vær, og de skal vare lenge!

Ta kontakt med oss i dag, la oss bli litt kjent med hva du har behov for, så finner vi sammen en løsning som vil gjøre at du fra nå av helst vil ønske å feriere hjemme!