Vi er et team som består av dyktige, engasjerte og kreative mennesker med lang erfaring i å skape gode og solide løsninger. Vi strekker oss langt for å finne riktige produkter for hver enkelt kunde og kan skreddersy løsninger til ditt behov. Målet vårt er å skape en plass som gir mer glede og utvidet bruk av terrasse eller hagen.

En ryddig og behagelig prosess – ikke stress med beslutningen!

Når man skal investere i en løsning som skal vare i mange år er det viktig at man tenker seg godt om. Det finnes mange aktører i markedet, både seriøse og useriøse og det tilbys mange varianter av kvalitet. Prosjektet vil koste litt uansett hvilket produkt du velger. Det er derfor viktig at du får igjen for investeringen i form av god løsning og god kvalitet. Vi i Ditt Uterom ønsker at våre kunder skal ha tid nok og ikke føle seg presset til å ta en rask avgjørelse med korte tidsfrister på tilbud. Derfor sier vi:

 

             Ta deg tid – sammenlign pris og kvalitet med hvem du vil!

Våre leverandører er i verdensklasse på kvalitet og våre produkter har vært utprøvd i norsk klima gjennom flere år. Vi er veldig stolte av våre løsninger og ønsker gjerne at våre kunder skal komme innom vårt showrom for selv å ta og føle på kvaliteten. Det er selvfølgelig helt uforpliktende å ta turen innom oss!

 

Ta kontakt

Ønsker du å snakke med en av våre eksperter så fyll ut kontaktskjemaet under her, eller send oss gjerne en mail til post@dittuterom.no med kontaktinformasjon og adresse – så vil vi ta kontakt og sammen finne beste løsning for akkurat ditt prosjekt! 

Vi tar også en uforpliktende befaring dersom det er hensiktsmessig. Enten du ønsker en pergola, utestue, vinterhage, terrassetak, solskjerming eller innglassing så er vi her for deg. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

 

Bestill gratis befaring!

 

 

Hva våre kunder syntes om oss betyr mye.

Vi tar gjerne imot både ris og ros.

Tilbakemeldinger kan sendes til post@dittuterom.no 

 

 

 

Her nytes kaffen mens regnet trommer på taket. Stort pluss for personlig oppfølging under hele prosessen. Glassverandaen har blitt hele familiens favorittrom.

Ole J. og Hege, Skirød Gård

Smidig, seriøst, raskt og trygt! Jeg har absolutt ingenting å utsette på prosessen, ansatte eller selve produktet! Befaring, oppmåling, mail-korrespondanse og montering har vært oppriktig hyggelig! Ikke minst har vi fått en fantastisk utestue av topp kvalitet! Det ble kostbart, men man får det man betaler for! Helt klart verdt det – en investering for hyggelige stunder i lang tid fremover! Tusen takk!

Miriam Angelika Leine-Simon