Har du en deilig hage utenfor, men savner mer plass inne, så la deg inspirere av våre vinterhager. Vi spesiallager alle våre vinterhager og rommet kan åpnes opp mot ditt eksisterende hus. Vårt dyktige team vil i samråd med deg finne den konstruksjonen og størrelsen som passer ditt hus og dine behov best.

 

Vi ser at stadig flere setter opp en vinterhage i tilknytning til husets kjøkken. Tenk deg så deilig å ha kjøkkenet vendt ut mot store deilige vinduer som slipper naturen og lyset inn. For en småbarnsfamilie er det perfekt. Lag middag samtidig som du har oversikt over barna som leker i hagen. Velger du skyvedører og fasader som kan åpnes kan du raskt viske ut skillet mellom ute og inne på varme deilige sommerdager. Gjennom vinterhalvåret er du fortsatt tett på naturen, men du beholder den gode lune innetemperaturen da alle glass og profiler er isolerende.

Utvid ditt boareal og øk boligens verdi med en vinterhage fra oss.

Familielivets nye samlingspunkt

For familien Johnsen har vinterhagen blitt hele familiens samlingssted. Her inntas frokosten mens dagen våkner til liv utenfor. Lekser gjøres ved det store bordet mens middagen lages på kjøkkenet i tilknytning til vinterhagen. Om sommeren står skyvedørene ofte på vidt gap. Far i huset forteller begeistret om hvor stor glede de har hatt av vinterhagen etter at de bygget den inn i tilknytning til huset for et års tid siden. Dette er en investering vi virkelig har fått avkastning på allerede. En slik verdi kan ikke bare måles i verdiøkning – man vi har også fått en helt annen utnyttelse av huset – og kan vel trygt si at dette er blitt alles favorittrom!

vinterhage isolert

Små og store har glede av familiens utvidede bruksareal som slipper inn godt med lys.

Få tilbud på vinterhage