Er du usikker på om du skal velge pergola eller markise? Både pergola og markise vil gi deg bedre utnyttelse av uteplassen din, ettersom du kan sitte ute når det regner, og du kan nyte en skyggefull plass når solen steiker. 

Men, hvilken løsning er den beste for akkurat din uteplass? La oss se nærmere på hvilke fordeler vi kan trekke frem ved de ulike løsningene: pergola med foldeduk, innovativ lamellpergola og tradisjonell markise.

Tradisjonell Markise – enkel og effektiv

En tradisjonell markise er en enkel, effektiv og rimelig løsning. Markisen blir festet direkte til veggen, og den gir deg skygge når du trenger det, og beskyttelse for regn når du trenger det. En fordel som kanskje er avgjørende, er at den tar opp mindre plass enn andre løsninger. Men, selv om markiser er praktiske, gir de ikke samme robusthet og tilpasningsmulighet som en pergola.

Pergola med lameller – den ultimate løsningen for din uteplass

Pergola med lameller er kjent for sin tidløse stil og funksjonalitet. Med sin åpne ramme blir den et naturlig samlingspunkt i hagen eller på terrassen. Lamellene kan også justeres med et enkelt tastetrykk, som raskt og enkelt åpner og lukker taket og gir skygge og sol etter behov.

En pergola er det perfekte samlingspunktet i hagen uansett årstid. Den solide konstruksjonen gjør at du ikke trenger å ha taket åpent i vintersesongene, da det tåler vekten av snø. Du trenger heller ikke pakke vekk møblene når høsten kommer, men kan la de stå fremme året rundt. Legg for eksempel til glassvegger eller screens for skjerming, og noen gode varmelamper, så har du et perfekt uterom som kan benyttes i alle fire sesonger, uansett temperatur og vær. Se vår guide Pergola med tak og vegger for mer informasjon om dette.

 

Det beste fra begge verdener – Pergola med foldeduk

Ønsker du en solid og fleksibel løsning for uteplassen din? Velg pergola med foldeduk! Denne innovative løsningen gir deg et robust duktak som kan trekkes inn og ut etter ønske. Duken gir et mykt og delikat uttrykk til uteplassen din. På denne måten får du samme uttrykk som en tradisjonell markise, men i en solid konstruksjon som varer år etter år.

Med vår topp moderne teknologi, kan du enkelt aktivere det elektriske taket med ett enkelt tastetrykk. Pergola med foldeduk inkluderer også stemningsfulle lys – perfekt for de sene kveldene.

Ønsker du mer privatliv eller beskyttelse mot regn og vind? Legg til screens som kan enkelt skyves opp med samme fjernkontroll. Vi tilbyr også innglassing dersom du ønsker å bevare den vakre utsikten. Her er mulighetene mange!

En av de største fordelene med pergola med foldeduk er at den er vedlikeholdsfri og enkel i bruk. Du trenger ikke å bekymre deg for maling eller annet regelmessig vedlikehold. Taket består av en foldeduk i PVC som enkelt kan kjøres inn og ut med en fjernkontroll. Dette gjør pergola med foldeduk til den mest praktiske løsningen for ditt uterom.

En inverstering i uteplassen

Dersom du ønsker en løsning som gjør uteplassen din mer funksjonell, vedlikeholdsfri og fleksibel, vil pergola være det ultimate valget. Pergola med foldeduk ser skikkelig flott ut, og passer perfekt for deg som ønsker muligheten til å skifte mellom skygge og åpen himmel ved kun ett tastetrykk. Du får full fleksibilitet og kontroll over uteplassen din. Screens eller glass kan også enkelt monteres integrert i konstruksjonen dersom du ønsker dette.

Er du fortsatt usikker på hva du bør velge for ditt uterom? Ta kontakt for en uforpliktende samtale, og en av våre eksperter vil gi deg gode råd. Sammen med deg, finner vi den løsningen som passer best, basert på plass, behov og budsjett. Ta det neste steget mot din uteromsdrøm i dag!

Få hjelp av en uteromsekspert

Vi er et team som består av dyktige, engasjerte og kreative mennesker med lang erfaring i å skape gode og solide løsninger. Vi strekker oss langt for å finne riktige produkter for hver enkelt kunde og kan skreddersy løsninger til ditt behov. Målet vårt er å skape en plass som gir mer glede og utvidet bruk av terrassen eller hagen.

«Vi er fornøyde når du til sist kan fortelle at vår løsning har blitt din nye favoritt plass»