Når solstrålene danser gjennom bladene, og den milde brisen bærer med seg duft av sommer, er det ingenting som slår følelsen av å slappe av i sitt eget uterom. Men hva om du kan forvandle dette uterommet til en luksuriøs oase du kan bruke hele året, uansett vær? Enten du drømmer om glassvegger som gir deg panoramautsikt over hagen, skjerming fra innsyn og vind, tak som kan justeres, eller bare et perfekt område for avslapning, har vi deg dekket. Våre modeller gir mange valgmuligheter, og kan tilpasses akkurat slik du ønsker.

I denne guiden vil våre eksperter ta deg gjennom alle de ulike alternativene, slik at du kan finne den løsningen som passer deg best.

PERGOLA MED TAK

Våre pergola med tak kommer med duk og ulike lamelltak. Lamelltakene kommer i tre varianter, og gir ulike muligheter for å åpne og justere på taket. Våre dukpergola lar deg åpne taket helt opp, ved å skyve duken til side. Med justeringsmulighetene kan du slippe inn sol og varme, eller lage deg mer skygge, alt etter ønske og behov. Hvilket alternativ som passer best, avhenger av hvordan pergolaen brukes. Skal du bruke uteplassen som helårsrom anbefaler vi lameller eller glasstak.

Pergola med skyvbare lameller

Forestill deg å sitte under et elektrisk tak som kan åpnes med ett enkelt tastetrykk, hvor nesten hele taket glir til siden, og gir deg en følelse av å være i ett med naturen. Med Skyroof Prestige trenger du ikke å bekymre deg for løv eller små kvister – det elliptiske takpanelet sørger for at ingenting faller ned på deg når du åpner taket. Uansett om solen skinner sterkt, eller regnet strømmer ned, gir pergola med skyvbare lameller deg muligheten til å nyte uteplassen din til det fulle.

Vår pergola med skyvbare lameller kan også kombineres med alle veggtyper, slik at du kan nyte uterommet ditt uansett vær og årstid.

 

Pergola med vridbare lameller

Har du en større uteplass, eller ikke har behov for å åpne opp taket? Da er en pergola med vridbare lameller løsningen for deg. Denne pergolaen er den perfekte løsningen hvis du ønsker full kontroll over klimaet. Med Skyroof Plus og Skyroof Compact, får du et tak som kan roteres inntil 120 grader, noe som gjør det mulig å åpne for luft og varme, samt lukke taket helt igjen. Er taket lukket er det også 100 % vanntett.

Vridbare lameller gir deg en betydelig grad av fleksibilitet og presisjon i justeringen av lys, skygge og temperatur. Et godt alternativ for deg som allerede har et område for solbading.

Dukpergola

Dukpergola er den ultimate løsningen for deg som ønsker et mykere uttrykk og god funksjonalitet. Vår dukpergola har tak i PVC, og gir deg muligheten til å åpne taket helt opp. Duken styres med elektronikk, noe som gjør det enkelt å åpne og lukke taket. Du kan også åpne det helt eller bare delvis, slik at visse deler forblir i skyggen. På denne måten kan du enkelt forvandle ditt uterom fra åpen plass under himmelen, til et koselig oppholdsrom – perfekt for sene sommerkvelder.

Vår dukpergola kan også kombineres med alle typer vegger. Justerbare screens kan enkelt settes opp, og skaper et lunt og fint område.

 

Pergola med foldeduk

Pergola med glasstak?

Drømmer du om en pergola, men har egentlig litt lyst på glasstak? Da er utestue alternativet for deg.

Taket til utestue kan ikke åpnes og lukkes slik som på en pergola, men du får mye lysinnslipp og et varmt og lunt område for å nyte alle årstider. Selv om du er beskyttet mot været, gir glasstaket deg en sterk følelse av å være utendørs. Du kan kjenne været og temperaturforandringene i luften, noe som gir en unik opplevelse av å være nærmere naturen. Med valgfrie glassdører som skyveglass eller foldeglass, kan du enkelt åpne opp utestuen for å la frisk luft strømme inn. Du kan også montere screens på glasstaket og glassveggene dersom du ønsker mer skjerming fra solen, eller bare for å hindre innsyn.

Enten du ønsker å slappe av med en bok, ha en hyggelig middag med familien, eller bare nyte stjernehimmelen, gir en pergola med glasstak deg muligheten til å gjøre alt dette på en komfortabel måte. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan skape det perfekte uterommet for deg.

 

PERGOLA MED VEGGER

Det finnes mange muligheter med pergola, og vi leverer både pergola med vegger, glass og screens. Med pergola med vegger har du full kontroll på klima, enten det er sol, vind eller regn.

Pergola med glassvegger

En pergola med glassvegger gir en elegant løsning som du kan nyte året rundt. Ved bruk av glassvegger beholder du den vakre utsikten, men får ly for det vekslende været som Norge kan by på. Hva er vel bedre enn å nyte morgenkaffen i hagen en tidlig høstmorgen?

Hos oss kan du få både skyvedører, foldedører, fast glass og screens, som kan kombineres sammen, eller med andre veggløsninger.

En utestue vil gi deg mye lysinnslipp med glassvegger og glasstak, men dersom du ønsker lufting, eller vil ha muligheten for solbading, vil en pergola med glassvegger være et godt alternativ. Skyvedører kan også legges til for enda mer gjennomtrekk på varme sommerdager.

Dersom du har innsyn fra naboen kan du også kombinere fastglass med screens, slik at du kan få din egen private oase i hagen.

pergola med innglassing

Pergola med screens eller aluvegger

Hvorfor velge pergola med screens? Våre screens er elektrisk, og kan enkelt kjøres opp og ned med fjernkontroll. På de fleste løsningene trenger du kun én fjernkontroll for å styre både tak og screens. Enkelt og praktisk. En screen har flere funksjoner: Den er perfekt som solskjerming, hindrer innsyn og gir le for vinden.

Hvis du ønsker fastmonterte vegger, kan vi anbefale våre aluminiumsvegger. Disse kan integreres i alle våre pergolamodeller, noe som gir et flott og helhetlig uttrykk. Aluminiumsvegger er et bra alternativ når du trenger fast skjerming, og ikke har muligheten til å montere glass.

Bygge vegger selv

Det er også mulig å bygge vegger til pergola selv. Flere av våre kunder har lagt til spiler for skjerming. De fleste av våre kunder har en lukket spilevegg for skjerming, men spiler med åpning er også en mulighet. Dette er en fin måte å dele inn uterommet i ulike soner. Murvegg er også et godt alternativ, for de som ønsker et litt røffere uttrykk. Uansett hva du velger, vil pergola gi en unik mulighet til å tilpasse og forvandle ditt uterom etter eget ønske. 

Hvorfor velge pergola med tak og vegger?

Det norske klimaet kan bære preg av ustabile værforhold og lite sol. Det er derfor viktig å nyte uterommet til det fulle, uansett sesong og vær. Tenk å kunne få tilbringe hele sommerkvelden på terrassen i ett med naturen. Eller å sitte ute en regntung høstdag, i le for nedbør og vind. Med en pergola med tak eller vegger kan utesesongen forlenges betraktelig. Ta med noen deilige pledd, lys og varmelamper, og du kan nyte den deilige friske luften uansett hva værmeldingen sier.

Det spiller ingen rolle om du har stor eller liten uteplass, vi har ulike løsninger for deg. Veggene kan monteres på alle takmodeller.

Er du fortsatt usikker på hva som passer deg best? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende befaring. Våre eksperter har lang erfaring, og kan hjelpe deg med å finne den aller beste løsningen, basert på ditt uteområde og dine behov.

Pergola i vintervær

Få tilbud på pergola

vinterhage
Pergola med åpent tak
innglassing av utestue
Pergola med motorisert tak